Amőba szoptatós párna babzsákfotelhez (macis-nyuszis)

8900 Ft 7900 Ft

2 készleten

Ideálisan babzsákfoteleinkhez készült ez a bab alakú szoptatós párna, ami ma már elengedhetetlen eszköze a szoptatásnak.

Huzat anyaga: pamut karton
Szélesség: 80 cm
Magasság: 10 cm
Mélység: 40 cm

Sajnos a webáruházon keresztül közvetlenül egyelőre nem tudsz rendelni. Ha kinéztél valamit, amit szeretnél megvenni, vagy egyéb kérésed van, akkor kérlek hívj, vagy küldj egy e-mailt! Emőke +3620/5445944; info@amobafotel.hu

Leírás

Egy szoptatós párna ma már természetes kellék a csecsemők táplálásához. Ez a modell az Amőba Solo max babzsákfotelben való szoptatáshoz ideális, de más babzsákfotel modellekhez, és hagyományos ülőbútorokhoz is használható. Bár utóbbiakhoz leginkább a patkó alakú, ún. Amőba szoptatós és kismama párnánk illik.

A tapasztalat azt mutatja, hogy a babákra különleges, nyugtató hatással van a babzsák, hasonlóan kényelmesen érzik magukat benne, mint az anyaölben.
Ha Amőba babzsákfotelben, szoptatóspárnával szoptatsz, nem kell görnyedned, és tartanod a babádat, minden úgy van kialakítva, hogy a lehető legideálisabb körülmények között élhessétek meg ezeket a boldog perceket. Célszerű már a várandósság ideje alatt használni üléskor, fekvéskor egyaránt. Kitámaszthatod vele a derekad, a térdeid közé teheted oldalt fekvéskor, stb…

A legkomfortosabb érzést viszont akkor tudod elérni, ha a Solo max szoptatósfotelt, és ezt az Amőba szoptatóspárnát kiegészíted még egy direkt erre a célra tervezett, különleges, lábtartóval. Ez a Baby lux babzsák puff.

További információk

Méretek 80 × 40 × 10 cm
Huzat anyaga

Szabadalom

Saját tervezés

Go to Top