Kis summo babzsákfotel Pan babzsák puffal (terrakotta-narancs)

129000 Ft 110000 Ft

1 készleten

Ha nagy babzsákot szeretnél, de még sincs korlátlan helyed, akkor a Kis summo babzsákfotel lehet számodra az ideális. Kb. 175 cm magasságig teljesen megölel, megtámasztja végig a hátad, karod és a fejed is.

Huzat anyaga: bútorszövet
Szélesség: 95 cm
Magasság: 120 cm
Mélység: 85 cm

Sajnos a webáruházon keresztül közvetlenül egyelőre nem tudsz rendelni. Ha kinéztél valamit, amit szeretnél megvenni, vagy egyéb kérésed van, akkor kérlek hívj, vagy küldj egy e-mailt! Emőke +3620/5445944; info@amobafotel.hu

Leírás

A Kis summo babzsákfotel, mint a nevéből is kiderül, a Summo kisebb tesója, de az élet úgy hozta, hogy teljesen önállósította magát. Az egyik legnépszerűbb babzsákfotel modellünkké vált. Alapvetően női méretnek szántam, de olyan hosszú az ülőfelülete, hogy vékonyabb, nem túl magas férfiak is szívesen választják.  Főleg, ha kevés a hely a szobában, és számít 10 cm különbség is. A Kis summo babzsákfotel 1 m2 helyet igényel.

Kb. 175 cm magasságig teljesen megölel, megtámasztja végig a hátad, karod és a fejed is.

Ez a babzsákfotel modellünk is dönthető, mint az összes többi, és ilyenkor, mikor félig már fekszel, kihagyhatatlan, hogy a lábad is feltedd valamire. Így lesz tökéletes az ellazulás.

Ehhez a darabhoz a Pan babzsák puffot kapod lábtartó gyanánt.

További információk

Méretek 85 × 95 × 120 cm
Huzat anyaga

Szabadalom

Saját tervezés

Go to Top