Kis summo max babzsákfotel (okkersárga-pink)

104000 Ft 90000 Ft

1 készleten

Ha olyan babzsákfotelt szeretnél, amiből könnyű a kiszállás, de nincs korlátlan helyed, akkor a Kis summo max lehet számodra az ideális. Kb. 175 cm magasságig teljesen megölel, megtámasztja végig a hátad, karod és a fejed is.

Huzat anyaga: bútorszövet
Szélesség: 95 cm
Magasság: 120 cm
Mélység: 85 cm

Sajnos a webáruházon keresztül közvetlenül egyelőre nem tudsz rendelni. Ha kinéztél valamit, amit szeretnél megvenni, vagy egyéb kérésed van, akkor kérlek hívj, vagy küldj egy e-mailt! Emőke +3620/5445944; info@amobafotel.hu

Leírás

A Kis summo max babzsákfotel, a Kis summo karfás változata. Mondhatnád így ránézésre, hogy hiszen teljesen egyformák, és igazad is van. A Kis summonak is ugyanolyan karfái alakulnak ki beleüléskor, viszont azon nem tudsz támaszkodni, mikor felállsz belőle. A max-ot jelentő karfákon viszont igen. Más ugyanis a szerkezetük, és ez kívülről láthatatlan.

Alapvetően női méretnek szántam, de olyan hosszú az ülőfelülete, hogy vékonyabb, nem túl magas férfiak is szívesen választják. Főleg, ha kevés a hely a szobában, és számít 10 cm különbség is. Maga a fotel 1 m2 helyet igényel.

A Kis summo max babzsákfotelt vékony, vagy normál testalkatú embereknek javaslom. Aki ennél termetesebb, az a 10 cm-el szélesebb, Solo max babzsákfotelt válassza!

Kb. 175 cm testmagasságig teljesen megölel, megtámasztja végig a hátad és a fejed is. Nem beszélve arról, hogy rá tudsz támaszkodni a karfáira, így könnyedén ki tudsz szállni belőle.

A Kis summo max vékony kismamáknak is javasolt szoptatósfotelnek, de csak 2. helyen, abban az estben, ha nem fér el a Solo max a szobában.

 

További információk

Méretek 85 × 95 × 120 cm
Huzat anyaga

Szabadalom

Szerkezeti oltalom védi

Go to Top