Sokféle Amőba létezik, ezért nem csodálom, ha nehezedre esik a babzsák választás. Azt javaslom ezért, ha egy mód van rá, személyesen látogass el hozzánk, hogy ki tudd próbálni a különböző modelleket, és meg tudd állapítani, melyik számodra a legmegfelelőbb!

Miért jó, ha rendelés előtt ki tudod próbálni a babzsákokat?

1. Webáruház ide, vagy oda, én még mindig amondó vagyok, hogy a babzsák próbája az ülés. Főleg, hogy mindegyik Amőba babzsák modell kicsit mást tud, funkcióban, és érzésben is.
Lehet, hogy nekem egyszerűbb lenne online eladni neked a termékeimet, de számodra sokkal hasznosabb, ha saját magad, személyesen győződsz meg róla, melyik számodra az igazi modell.
Számtalanszor előfordult már, hogy valaki kinézte az interneten melyik típust szeretné, de eljött személyesen is, és kipróbálta a többit is. Aztán rendszerint egy másikat választott.

2. A személyes kipróbálás nem csak a babzsák kényelme miatt lényeges, hanem a termete miatt is. A webáruházban ugyan fel vannak tüntetve a babzsákok méretei, mégsem egyszerű azokat elképzelni. Sokszor a helyszínen szembesülnek a látogatók a valódi és az elképzelt nagyságok közti különbséggel. Volt olyan, hogy kisebbre kellett cseréljük valakinek a foteljét, mert nem fért be a kiszemelt helyére. És még akkor is vannak meglepetések, amikor a vásárlók eljönnek a kész babzsákjukért. Hiába látták már személyesen a termetét, mégsem mérik fel, hogy befér-e az autóba. Főleg, hogy tele van más cuccal, vagy többen is utaznak a kocsiban.

3. A harmadik ok, amiért arra kapacitállak, hogy kérj egy időpontot, és látogass el hozzánk, az a következő: Olyan sok gyönyörű anyagunk van, amiből a babzsákjainkat készítjük, hogy kár lenne kihagyni a látványukat, és a simogatásukat. Van, aki a bársonyosabb felületet imádja, míg mások ugyanazt ki nem állhatják. A képernyő sem adja vissza sosem élethűen a színeket, és a textúrát. Másrészről pedig az összes anyagmintát nem töltjük fel a webáruházba. Abban elvesznél.

Hogyan tudok segíteni a babzsák választásban, ha nincs módod személyesen ellátogatni hozzánk?

Persze ha nincs módod eljönni, az nem azt jelenti, hogy ne tudnál jól választani online. Igyekeztem nagyon árnyaltan megfogalmazni a termékleírásokat, hogy könnyen eligazodj a választékbanDe ha bármiben bizonytalan vagy, nyugodtan hívjál, és szóban megbeszéljük, mi lenne a legideálisabb megoldás: +36 20/544 5944

Plusz még egy nagy segítséget kidolgoztunk neked: Ez a Melyik babzsákfotel való nekem? teszt, amit ha kitöltesz, automatikusan kidob neked néhány olyan modellt a rendszer, amelyek a te igényeidre vannak szabva. Miután a jelenlegi 31 Amőba babzsákfotel többsége felnőtteknek való, nem olyan egyszerű a választás. Ezt a tesztet csak a babzsákfotelekre készítettük el, a többi termékcsoportra nem.

Úgyhogy akár személyesen, akár online választasz, mindenképp olyan terméket fogsz kapni, amivel elégedett leszel. Ha mégsem, akkor választhatsz másikat. Ezt személyesen garantálom! De ha bármiben bizonytalan vagy, nyugodtan hívjál, és szóban megbeszéljük, mi lenne a legideálisabb megoldás.

Melyik babzsákfotel való nekem?

Kérj egy időpontot most, és néhány hét alatt élvezheted is a szenzációs babzsákfeelinget!

Emőke: info@amobafotel.hu, +36 20/544 5944