2000-ben, 17 éve kezdődött a babzsák mániám, és azóta mindig azon ügyködöm, hogy különleges tulajdonságait kihasználva, kényeztetni tudjam vele megfáradt tagjaidat.

Az Amőba babzsákokat magam tervezem a kezdetektől. Akkortájt elég sokat kísérleteztem velük, míg rájöttem a bennük rejlő lehetőségekre, és törvényszerűségekre. Nem volt előttem senki, akitől tanulhattam volna, mindent saját kútfőből kellett megoldanom. De ez cseppet sem zavart, mindig szerettem a kreatív feladatokat. Babzsák gyártó koromig népviseleteket, színpadi táncjelmezeket terveztem, készítettem táncegyüttesek számára. Ez sem volt kevésbé nehéz kihívás.

Ez alatt, a közel 2 évtized alatt, több mint 100 féle babzsákot terveztem, de nem mindegyik váltotta be a hozzá fűzött reményeimet. Így jelenleg 87 termék van a palettán, ami folyamatosan bővül. 20-at közülük szabadalmaztattam, de sajnos az első 5-öt nem hosszabbítottam meg, így jelenleg 15 élő szabadalmam van. Csak babzsákfotelből van most 31 modell a kínálatunkban.

Az, hogy élő egy szabadalom, az sajnos nem azt jelenti, hogy nem másolják. Hogy érvényesítsem a jogaimat, nekem kell fellépnem a bitorlók ellen, de erre még nem volt érkezésem. Viszont legalább már eljutottam odáig, hogy nem kapok infarktust, ha szembesülök egy másolattal, vagy felfedezek a neten valakit, aki sajátjaként tünteti fel az általam tervezett, és ráadásul levédett babzsákokat.

Ha érdekel melyek a találmányaim, ezen a linken megnézheted őket:

Saját tervezésű Amőba babzsák szabadalmak