Hogy miért is szükséges a babzsák utántöltés, és mik a töltőanyag tulajdonságai, erről részletesen írtam egy cikket, itt olvashatod: Miből is készül a babzsák töltelék, avagy miért zsugorodik minden babzsák a használattól? Mindentudó az utántöltésről

De most nézzük, mit jelent az Amőbánál az ingyenes babzsák utántöltés?

Nálunk, 1 éven belül 1 ingyenes babzsák utántöltés is jár minden Amőba babzsákra. Ez azt jelenti, hogy egyszer grátisz megkapod azt a mennyiségű tölteléket, amivel eredeti állapotára tudod hozni a babzsákodat.

Ez a sok éves tapasztalat alapján nagyjából 20 %-a a kiinduló mennyiségnek.

Miután a babzsákokat a bútor kategóriába sorolják, 1 éves kötelező garanciát kell vállalni rájuk. Ez azt jelenti, hogy 1 év múlva is az eredeti állapotukban kell lenniük. Mikor 2000-ben elkezdtem babzsákot gyártani, ennek utánanéztem. A mai gyártóknak szerintem ez eszébe sem jut.

Fontos számomra, hogy maximálisan elégedett légy az Amőba babzsákoddal, ezért úgy döntöttem, nem csak a babzsák bútorokhoz, hanem a babzsák párnákhoz, babzsák puffokhoz is adok neked ingyen utántöltőt.

Hogyan tudod igényelni, az ingyenes babzsák töltőanyagot?

Azt az Amőba Strapagaranciánkból itt részletesen olvashatod. De vásárláskor természetesen ezeket a hasznos infókat megkapod írásban. Személyes vásárlásnál pedig még el is mondjuk neked.

Utántöltéssel kapcsolatban az info@amobafotel.hu címen érdeklődhetsz nálam.