Gyakran ismételt kérdések

Kattints rá a kérdésre, hogy megleld a választ!

Hát babra ne számíts! Apró kis hungarocell golyócskák jelentik a tölteléket, hivatalos nevük habosított polisztirol gyöngy. Itt tudhatsz meg többet erről az anyagról:  Miből is készül a babzsák töltelék, avagy miért zsugorodik minden babzsák a használattól? Mindentudó az utántöltésről

Ami a külső huzatot illeti, kizárólag erős anyagokból dolgozunk, mivel ezek a termékek nagy igénybevételnek vannak kitéve. A belső huzatot 100% pamutvászonból készítjük, ami szintén nagyon strapabíró. A tölteléknek viszont van egy olyan tulajdonsága, hogy a használat során tömörödik, sűrűbb golyóvá válik. Nem morzsálódik, nem lapul össze, csak kisebb lesz, veszít a térfogatából. A belső huzaton is van egy cipzárnyílás amin mi feltöltjük, és szükség esetén utántölthető a babzsák. Az ehhez szükséges töltőanyagot mi biztosítjuk. Garanciában 1 éven belül 1 ingyen utántöltés jár minden termékünkhöz. Ez nagyjából az eredeti térfogatának 20%-a. Az Amőba Strapagarancia részleteit itt olvashatod.

Szinte minden termékünk 2 rétegű. A külső huzat lecippzározható, mosható, vagy vegyileg tisztítható. A belső huzatot nem kell tisztítani, csak ha feltétlenül szükséges. A tölteléket jelentő gyöngyöcskék is moshatóak, nem szívják magukba a vizet. Viszont nagy tömeget nehezen lehet megszárítani, ezért egy fotelnyi töltelék mosását nem javaslom. Ha mégis szükséges, akkor kisebb adagokban, vékony textilben, a kádban kézzel mosd át, és utána a napon szárítsd meg, sűrű forgatások közepette!

A babzsák tisztítása, mosása c. cikket ide kattintva olvashatod el »

Nincs.

Két teljesen egyforma huzatban van a töltelék, amelyek normális körülmények között tökéletesen együttműködnek. Ha a beleülés előtti fölrázáskor nem ügyelsz arra, hogy mindkét huzatba jól belemarkolj, akkor szétrázhatod a két huzatot egymástól. Ilyenkor érzed azt, hogy valami nem stimmel, a babzsák nem akar alakulni. A megoldás egyszerű, hanyatt kell dobni a fotelt, az alját megmarkolva kicsit megrázni, és a töltelék egyből visszatolul a huzattal együtt a tetejébe, és újra remekül fog működni.

Még senki sem maradt benne, tehát valahogy biztosan. A trükkje egyébként nem más, minthogy előre kell helyezd a súlypontodat, és lendületből érdemes kiszállnod. A gyengébbek kigurulhatnak, ha senki sem látja. Vigaszul elmondanám, hogy saját szabadalmam a Solo max nevű karfás fotel, amibe a Nagyit is nyugodtan bele ültetheted, ebből ő is ki tud kelni. Amúgy tény, hogy édesapám, 90 évesen egyedül, karfák nélkül is felállt az Amőbákból.

Miután elég bő a választék anyagokból és méretekből, nagy a variációs lehetőség, ezért többnyire megrendelésre dolgozunk. Természetesen azért mindig vannak kész darabok is a sürgős esetekre. Ezeket a raktárkészletben megtalálod, és azonnal megrendelheted. Vagy személyesen elviheted, ha van erre mód.

Webáruházunkban a raktárkészleten lévő termékekből válogathatsz.

Ám, ha egy mód van rá, célszerű eljönni, és kipróbálni a termékeket. Ezt azért ajánlom, mert 31 egyszemélyes fotelünk van sokféle formában és méretben. Mindenkinek más való, a magassága, az életkora, és az igénye szerint. Anyagokból is nagy a választék. A képernyő viszont sosem tudja élethűen visszaadni a színeket, és az anyag textúráját, ezért mondom, ha teheted gyere el személyesen!

Ha nem vagy biztos a dolgodban, természetesen szívesen adok tanácsot telefonon is, biztosan összehozzuk a megoldást.

Kb. 3-4 hét az átfutási idő. Ha szülinap, vagy egyéb fontos esemény van a családban, amire későn ébredtek az illetékesek, úgy természetesen villámgyorsan intézkedünk. Bár a webáruház raktárkészletében mindig találsz azonnal elvihető darabokat.

Ha valami egyéni, vagy extra kívánságod van formában, méretben, díszítésben, feliratozásban, némi felárért azt is vállaljuk.

Igen, természetesen. Gép hímzést, vagy különböző nyomdai technikákat alkalmazunk.

Igen,  futárszolgálattal szállíttatunk, ez minimum bruttó 2000 Ft plusz költséget jelent. Nagy foteleknél 4000 Ft-ot.

De megmondom őszintén, én jobban örülök, ha személyesen viszed el az Amőbádat. Mert sajnos nem lehet úgy becsomagolni, hogy ne gyűrődjön.