A színek és az anyagok szerelmese vagyok. Ami lehetne magánügy, de ebben az esetben ez számodra fontos tény. Először is, mert megtaláltam az ország szerintem legszínvonalasabb bútorszöveteket forgalmazó cégét, ahol nem kell egy egész vég anyagot megvennem egyszerre, így teljesen egyedi babzsák huzat összeállításokat is tudok számodra produkálni, másrészről, mert olyan gazdag kínálatot biztosítok neked egyszínű, és mintás textíliákból, mint senki más.

A webáruházban is számos textília sokféle színéből, mintájából válogathatsz, de ha személyesen keresel fel minket, akkor még több anyagból tudod összekombinálni a babzsákfoteled huzatát.

A Duelle Kft bútorszöveteiből dolgozom már vagy 16 éve, akik kizárólagos forgalmazói a Szlovén Mercis textilgyárnak. Sajnos a hazai textilipar teljesen bedöglött, a maradék, egyetlen bútorszöveteket gyártó cég is inkább import szöveteket árul.

A Mercis viszont virágzik, és minden tavasszal, meg ősszel, új kollekciókkal rukkol elő, követve az aktuális trendeket.
A Duelle Spanyol lakástextíliákat is forgalmaz, és ezen belül függönyöket is. Bátran ajánlom őket számodra is, nagyon korrekt, rugalmas cég. Én már baráti viszonyban vagyok velük, nyugodtan hivatkozhatsz rám. www.duelle.hu

Ha meguntad a régi babzsákfotel huzatodat, vagy csak nem passzol már a szobád új színéhez, találj ki más kombinációt, és rendeld meg!

A külső babzsákfotel huzatokra 1 éves garanciát vállalunk

„1.) Jó minőségű és nagyon jól tisztítható a huzat anyaga. 2.) A puff nálunk nagyon bevált. Aki nem az amőbában ül, az is sokszor lenyúlja a sima fotelhez. K. Ági.”

Nem csak az a fontos, ami látszik. Minőségi váltás a belső huzaton

A belső babzsák huzat anyaga, is kardinális kérdés. Mi kizárólag tiszta pamut anyagból készítjük, hogy leszigetelje a töltelék elektrosztatikus feltöltődését.

17 évig molinót használtunk a belső babzsák huzatokhoz, annak is a legvastagabb, legerősebb fajtáját. Ezt a minőséget senki más rajtunk kívül nem alkalmazta.

Viszont most váltunk egy fehér munkaruhavászonra, ami szintén 100% pamut, de a molinóval ellentétben nem megy össze, ha kimosod. A gyakorlat azt mutatja, hogy néha szükség lehet arra, hogy a belső huzatot is átmossuk.

Megjegyzem a belső babzsák huzatokra minimum 3 év garanciát vállalunk.

A varratok minőségére is kényesek vagyunk, nem csak a felhasznált anyagokra. Ezért nyugodtan kifordíthatod a belső és külső babzsák huzatot is, az is tökéletesen meg van varrva, el van tisztázva, a kritikus helyeken meg van erősítve.

Az összes termékünkre jellemző a minőségi kidolgozás, és az átgondolt formatervezés, a funkció szolgálatában.

„Máshol nem lehet ilyen minőséget kapni. Pont. Gy. Mária”

„Azért választottam az Amobat mert jo áron tudtam jo minőségét vásárolni. Én és a fiam sokat uldogelunk benne. De azt hiszem én lettem az első szamu \függő\” ? a családban. Csak ajánlani tudom mindenkinek! Fehér Csilla Debrecenből “

A babzsák huzatok kellékei is emelik a színvonalat

2017 őszén sok minden megújul az Amőba babzsákfoteleknél. Új honlapunk lesz, modernizáljuk az arculatunk, és néhány alapanyagon is fejlesztünk.

Az előbb emlegettem, hogy babzsákjaink belső huzatát profibb anyagból fogjuk ezentúl gyártani.
A másik, hogy ettől fogva a külső babzsák huzatokon lévő cipzárak is a szövetekkel azonos színárnyalatúak lesznek. Eddig nem látszottak, viszont, most egy olyan lábtartót találtam ki, amelynek egy cipzárral tudod állítani a magasságát, hogy finom süppedős legyen, mint a foteled. Ez a megoldás viszont csak látható zipzárakkal oldható meg, így találnom kellett egy olyan gyártót, aki számtalan színben készít olyan típusú cipzárt, amit mi használunk. Szerencsére sikerült. Persze ez is kicsit többe kerül, mint eddig, de így lesznek tökéletesek az Amőba babzsák huzatok.

Minden Amőba babzsákra minimum 5 év javítási garanciát vállalunk

Babzsák töltelék 17 éve változatlan minőségben

A kezdetekkor sokat próbálgattuk, milyen szemcseméret lenne az ideális a babzsákjainkhoz. Volt, hogy egész nagy szemű gyöngyöket kaptunk, az nagyon fura volt. Érezni lehetett az egyenetlenséget a fotel oldalán, és sokkal hamarabb összetömörödött az átlagosnál. Aztán nagyon apró szemcséket is kaptunk, az meg olyan volt, mint a homok. Alig tudtuk magunkat belefúrni.

De lassan kialakult az a szemcseméret, ami bevált, és ezt használja most már minden babzsákgyártó.

Kezdettől fogva ugyanattól az embertől vásárolom a gyöngyöket, és elmondhatom, hogy maximálisan képviseli az érdekeimet a gyártónál. Hosszú évek óta nem volt probléma a babzsákok töltelékének minőségével. Garanciában 1 ingyen utántöltést biztosítunk 1 éven belül.

Büszke vagyok arra, hogy nem csak saját tervezésű formákban, méretekben, hanem textíliákban is nálunk van a legnagyobb választék. Ehhez kínáljuk nívós termékeinket megnyugtatóan drágán, extra garanciákkal. Hiszen biztosak vagyunk a színvonalas minőségben.

Ha kíváncsi vagy, melyek azok az Amőba babzsák modellek, amelyek az alkatodra, az igényeidre vannak szabva, ennek a tesztnek a kitöltésével rögtön megtudhatod:

Melyik babzsákfotel való nekem?