Relax fotelként az emberek dönthető, lábtartós, esetleg kissé rugózós, vagy hintázó ülőalkalmatosságot értenek. De ezek a relax fotelek nem különböznek a hagyományos felépítésű fotelektől, pusztán dönthetőre, hintázóra készítették őket, kiegészítve egy lábtartóval.

Trapéz solo relax fotel lábtartóval

Amit mi relax fotelnek nevezünk, az önmagában hordozza azt a tulajdonságot, hogy elképesztő módon ellazítja a használóját. Minden különösebb trükk nélkül. Hiszen a lényege az, hogy ha beleülsz, puhán megölel, felfekszik minden porcikádra, és megtámaszt a kialakított pozícióban.

Nem a gerinceden van a terhelés, nem az izmaid dolgoznak, hanem a fotel tart téged. Ezért olyan különlegesen kényelmes benne ülni, fáradtság nélkül, akár órákig. Hiszen, ha megmozdulsz, a fotel megint csak rád idomul, és ismét megtart. Ez a hihetetlen kényelmet adó tulajdonsága minden babzsákfotelnek az alapja.

De! A kényelemnek is vannak fokozatai.

A mi Amőba babzsákfoteleink közül a legnagyobbakat sorolom az abszolút relax fotel kategóriába. Mindegyikükhöz tartozik lábtartó, puhán megtámasztják a fejedet is, és szintén mindegyik dönthető. Néhányuk még kiszállást segítő karfákkal is rendelkezik. Sőt! Olyan lábtartót is terveztem, amelynek állítható a magassága, tömörsége. Így lehet kemény, de egy mozdulattal finom süppedőssé is varázsolhatod.

Karfás relax fotel lábtartóval használat közben
Különleges, állítható tömörségű lábtartó bemutatása 3. kép
Különleges, állítható tömörségű lábtartó bemutatása 2. kép
Különleges, állítható tömörségű lábtartó bemutatása 1. kép

De lássuk hogyan hat egy Amőba relax fotel testi-lelki egészségedre!

  • Egyrészről fizikailag regenerál, hiszen egy Amőba babzsákfotelben ülve az izmaid feszültsége óhatatlanul csökken. Sokszor olyannyira elernyeszt, hogy elalszol még film nézés közben is.

„Emő, szenzációs az Amőba!! 🙂 Elképesztően szeretem, fantasztikusakat lehet aludni a kanapéban és a fotelben is!!! Gyakorlatilag az egész nappalit úgy alakítottam ki, hogy passzoljon az amőba színeihez (fukszia, fűzöld). Anyát lepném meg legközelebb egy fotellel, mert nagyon vágyik rá, természetesen mályva színekben.”

Orsi , Budapest 2017
  • Jómagam nem vagyok különösen hátfájós, de sok visszajelzést kaptam a vásárlóimtól, hogy mekkora áldás nekik a babzsákban ülés. Mikor belefészkeled magad a fotelbe, az teljesen rád simul, felveszi a formádat, és abszolút megtart. Leveszi a terhelést a gerincedről, az izmaidról. Fáradtság nélkül tudsz órákig ülni benne.
Elegáns fehér relax fotel lábtartóval

„Nagy örömet okoztatok ezzel a fotellel. Az egész család nagyon szereti, s mivel még csak egyet vásároltunk belőle, állandó vita tárgya, hogy ki üljön bele. Jómagam régóta gerincproblémákkal küszködtem, De amióta megvettük a fotelt, semmi bajom sincs. Sokszor esténként elalszom benne, s hajnalban arra ébredek, fel, hogy talán az ágyba kéne feküdnöm. Sokkal jobban tudok a fotelben aludni, mint az ágyban. Hálás köszönet ezért a nagyszerű találmányért.„

Törekyné Hajden Ágnes, 2002.10.16.
  • Mentálisan is jótékony hatással van rád. A kreativitásodat jobban elő tudod csalogatni, a szürkeállományod könnyebben hadra fogható általa. Mikor a tested relaxál, több energiát tudsz fordítani a szellemi tevékenységekre. Egy ügyfelem mesélte, hogy a Machintos dolgozóinak anno kötelezően babzsákokban kellett ülniük néhány órát. És manapság sem csak divatból rendeznek be babzsákokkal pihenőszobákat olyan cégek, akiknek számít a dolgozóik állapota, és szellemi teljesítőképessége.
Relax fotel használat közben valódi parafából
  • A pszichéd is ujjong örömében, ha babzsákfotelben hemperegsz. Még akkor is, ha nem vagy hiperaktív. Mert náluk az Amőbák terápiás eszköznek számítanak. Egy stresszes időszakban kimondottan nyugtatólag hat néhány órácska babzsákfeeling, egy Amőba relax fotelben. Talán azért annyira jó dolog egy babzsákba belebújni, mert azt az ősi anyaöl érzést hozza, amit mindannyian vágyunk folyamatosan.  Bármi történik odabújhatsz hozzá, lágyan megölel, nyugodtan elsírhatod neki a bánatod. És még csak meg sem fog dorgálni a végén.
Amőba műszőrme Relax fotel lábtartóval

“A legkényelmesebb alkalmatosság, amiben valaha voltunk. Igazi ellazulást biztosít. Nagyon megtetszett. Köszönjük!”

Laci, Lackó, Klári, Bogár, 2002.08.05. Pepsi Sziget
  • A babzsáknak van egy alapvető képessége, ami egyrészt a szenzációs kényelmét adja, de egyben segítséget nyújt a vérkeringés problémáiban is. Leginkább megelőzési célzattal ajánlom a relax fotelt olyan betegeknek, akik hosszabb fekvésre kényszerülnek, és felfekvési problémának vannak kitéve. Idős, beteg embereknél gyakori gond az elégtelen vérkeringés, ezzel együtt a testük lehűlése. A babzsák töltőanyaga egy népszerű szigetelőanyag, így a benne fekvő ember testmelegét megőrzi.  A megfelelő vérkeringést pedig a teljes alátámasztás által biztosítja.
Relax fotel, Relax kanapé használat közben, enteriőrben

Ugye nem is gondoltad, mennyi áldásos hatása van az Amőba babzsákoknak?

Ha kitöltöd a Melyik babzsákfotel való nekem? tesztet, mindjárt meg is tudhatod, melyik Amőba babzsákok azok a kínálatunkból, amelyek kimondottan a te alkatodra, igényeidre vannak szabva.

Melyik babzsákfotel való nekem?

Ha kíváncsi vagy, melyek a hihetetlenül kényelmes, ernyesztő Amőba relax fotelek, amelyek dönthetőek, fejtámaszt biztosítanak, és lábtartóval növelik a komfortérzetedet?

A gombra kattintva megtudhatod

Amőba relax fotelek