A te Amőba babzsákod is az én gyermekem, csak nem gondolod, hogy magára hagyom?! Amíg bírom szusszal, biztosan begyógyítom a sebeit.

Utántöltés garancia

Szegény Amőbák is, ahogyan öregszenek egyre csak fogynak. Néha muszáj őket hízókúrára fogni, mert egy gebe babzsák se nem csinos, se nem egészséges. Nem tudja hűen szolgálni a gazdáját. 1 éves koráig még én táplálom, azután már a te felelősséged, de számíthatsz a segítségemre. 1 éven belül 1 alkalommal eredeti állapotára hizlalom grátisz a kedvencedet. (ehhez az egész töltelék kb. 20%-a szükséges) De ezen túl már neked kell gondoskodnod az alakjáról.

Babzsák tápot nálunk igényelhetsz, (habosított polisztirol gyöngy 70 Ft/liter) amivel otthon degeszre tömheted a jószágod.

„Amőba babzsákunk nagyon régi, hozzá lábtartót 2015 karácsonyára, tehát kevesebb mint fél éve vásároltunk. Meglévő termékünkhöz megegyező anyagot választhattunk, gyorsak és rugalmasak voltatok. Az utántöltésekkel is mindig elégedettek voltunk/vagyunk.”

Andi

Garancia a külső huzat anyagára

Anyagmániás vagyok, ezért az Amőbák ruháit kizárólag minőségi, strapabíró anyagokból varrjuk, de meglepetések még engem is érhetnek. Mindenesetre 1 év alatt biztosan kiderül, ha valami bibi van a huzattal, ilyenkor természetesen az új ruháját mi álljuk a kedvencednek.

„Nagyon szeretem a babzsák fotelt amit az amőbában vettem. Azóta sok helyen láttam, de sehol nem olyan jó minőségű és szép anyagból mint az enyém. 🙂 ”

V. Norbert

„ 1.) Jó minőségű és nagyon jól tisztítható a huzat anyaga. 2.) A puff nálunk nagyon bevált. Aki nem az amőbában ül, az is sokszor lenyúlja a sima fotelhez.”

K. Ági

Garancia a belső huzat anyagára

A belső huzatot eddig tiszta pamut molinóból készítettük, de mostantól munkaruhavászonból fogjuk csinálni, szintén 100% pamutból. Ez drágább ugyan, de meg van az az előnye, hogy mosható, nem fog összemenni a nedvesség hatására. Így, ha valami „baleset” éri a babzsákod, (pl. belepisil a cica) nem kell kicserélni a belső huzatot. Elég kimosni. 3 év garanciát vállalunk rá.

Javítási garancia

Extra garanciaként 5 évig elvégzem a huzatokon a javításokat, ha erre szükség lenne. Bár az Amőbáink a tudomány mai állása szerint igen jól bírják a gyűrődést. Íme, néhány gazda tapasztalata:

Amőba babzsákfotelek varrása fotó

„…Több, mint 15 éve használom/juk, mert az egész családunk imádja! Tv-nézéshez, akár szunyókáláshoz, tanuláshoz, / olvasáshoz, számítógépezéshez egyaránt szeretjük…. „

Ivett, Paks

„Elnyúzhatatlan, megúnhatatlan, a legjobb háziállat, mindig ott marad, ahova rakod!”

T.G.B. (1éves felhasználó), 2002. Pepsi Sziget

„Akkor a legnagyobb cseppforma babzsákot vettem (2000-ben), azóta szopis párnát, meg kis ülőpárnákat 2009-ben. A nagy babzsákot szívesen használjuk ketten (felnőttek), de kicsi, szeretnénk még egyet – vagy ugyanekkorát, vagy egy kétszemélyeset.”

Andus, 2015

Visszavásárlási garancia

Nem volt még olyan, hogy valaki hazavitte gondosan kiválasztott Amőbáját, és csalódottan visszahozta volna. De az Amőba babzsákok nagyra nőnek.
Úgyhogy, ha te online szeretnél vásárolni, akkor jól nézd meg a kiszemelt babzsák termetét! Mert lehet bármilyen imádnivaló, ha kitúr téged a szobádból.
Na, azért ne aggódj, a webáruházban való rendeléskor van lehetőséged visszaküldeni a babzsákod 30 napon belül, indoklás nélkül.

Szóval nyúzzad nyugodtan, bírja a gyűrődést! Ez a dolga!

Hogyan érvényesítheted az Amőba Babzsák Strapagaranciádat?

1.   Vásárláskor kapsz egy hivatalos jótállási jegyet, amit jó lenne, ha megőriznél! De miután ezt száz emberből kb. 1 szokta megtalálni, ezért el fogjuk neked küldeni e-mailben is. A feladó az „Amőba Babzsákfotelek” lesz, így vissza tudod majd keresni a leveleid között.
A kérésem az, hogy akár személyesen, akár kiszállítással igényled a garanciális babzsák utántöltőt, a jótállási jegyedet valamilyen módon mutasd be nekünk!

2.   Ha utántöltésre szorul a babzsákod, a kapcsolat menüben megtalálod az elérhetőségemet. Mindenképp írj, vagy telefonálj, tehát egyeztessünk, hogy állunk babzsák töltőanyaggal. Tudok-e adni azonnal, vagy várni kell néhány napot? Küldjem el a babzsák tölteléket, vagy eljössz érte?
De a legfontosabb azt kideríteni, milyen Amőba modelled van, és mennyit veszített a térfogatából! Ehhez a legfrappánsabb segítség, ha készítesz róla egy fotót, és azt elküldöd e-mailben. Így meg tudom saccolni, hogy mennyi töltelékre is lenne szükséged.

3.   Az utántöltést te is ügyesen meg tudod csinálni otthon. Pontosabban meg tudjátok, mert 2 személyes művelet.  Ha ezt túl macerásnak ítéled, akkor hívj, és segítek!

4.   Ha valami egyéb garanciális igényed van, ami a szövetre, vagy másra vonatkozik, a jótállási jegyre akkor is szükségünk lesz. De fontos számunkra az örömöd, és az elégedettséged, úgyhogy biztosan megoldjuk a problémád. Lojálisak vagyunk hozzád, úgyhogy nincs mitől tartanod. Amennyiben a meghibásodás rendeltetésszerű használat során történt, a hibát ingyen, minden további nélkül orvosolni fogjuk. Ha a gyermeked netán a szekrény tetejéről ugrál a babzsákba, akkor azt azért nem számítjuk a rendeltetésszerű használat kategóriájába. De a hibát akkor is ki fogjuk javítani, legfeljebb nem egészen ingyen.

És még néhány hasznos infó a számodra:  Miből is készül a babzsák töltelék, avagy miért zsugorodik minden babzsák a használattól? Mindentudó az utántöltésről