Solo max karfás babzsákfotel , Baby lux babzsákpuff (lila-ciklámen)

154500 Ft

Elfogyott

Ez egy olyan fotel, amint támaszkodni tudsz a felállásnál. Ezért ajánlom olyan embereknek is, akik fájdalom, vagy egyéb okok miatt elkerülik a babzsákokat, mondván, úgysem tudnak kiszállni belőle. Szoptatósfotelnek is ideális.

Huzat anyaga: bútorszövet
Szélesség: 105 cm
Magasság: 120 cm
Mélység: 95 cm

Ha kinéztél valamit, amit szeretnél megvenni, de kérdésed van vele kapcsolatban, akkor kérlek hívj, vagy küldj egy e-mailt! Emőke +3620/5445944; info@amobafotel.hu

Elfogyott

Leírás

Ez volt az első olyan Amőba babzsákfotel, amely orvosolja a babzsák egyetlen rossz tulajdonságát, miszerint nehéz belőle a kiszállás. Látszólag nem különbözik a társaitól, de a szerkezete biztosítja, hogy könnyedén felállhass belőle. Hiszen támaszkodni lehet a karfáin. 2005-ben szabadalmaztattam.

Termetes darab, számíts rá, hogy több, mint 1 m2 helyet kell készítsél neki a szobádban. Főleg, ha hátra is szeretnéd dönteni, hogy néha aludj benne. Aztán ha pluszban még megtoldod egy lábtartó babzsák puffal, akkor tényleg terjedelmes lesz, de hidd el, megéri ez a kombináció! Felülmúlhatatlan élményülést nyújt. Végig megöleli, és megtámasztja a derekadat, hátadat, oldaladat, fejedet, karjaidat kb. 180-185 cm testmagasságig.

Ajánlom bárkinek, aki a klasszikus fotelformát kedveli, ez a modell hasonlít leginkább egy hagyományos fotelre.

Mindazoknak ideális, akik szeretnék élvezni a babzsákfotel nyújtotta kényelmet, viszont nehezen szállnának ki belőle fájdalom, vagy egyéb mozgáskorlátozó okok miatt. Szóval a nagyinak kiváló választás.

Kismamáknak is ezt a modellt szoktam ajánlani szoptatósfotelként, egy Amőba szoptatóspárnával, és lábtartóval kiegészítve. A karfák pont olyan magasak, hogy kényelmesen támasztják a karokat, miközben a szoptatóspárna tartja a bébit. Szóval klasszisokkal komfortosabb érzést nyújt ez a szoptatós szett, bármi hasonlónál.

 

2 méter körülieknek létezik egy Solo max XXL-es változat is. A max elnevezés mindig a kiszállást segítő karfákat jelöli.

További információk

Méretek 95 × 105 × 120 cm
Huzat anyaga

Szabadalom

Szerkezeti oltalom védi

Érdekelhetnek még…