Relax max babzsákfotel L Relax babzsák puff (kék-kék mintás)

94800 Ft 88800 Ft

1 készleten

Kb. 190 cm-ig megtámasztja a derekadat, hátadat, oldaladat, karjaidat, és még a fejedet is. Kiszálláskor támaszkodni tudsz a karfáin.

Huzat anyaga: bútorszövet
Szélesség: 95 cm
Magasság: 120 cm
Mélység: 100 cm

Ha kinéztél valamit, amit szeretnél megvenni, de kérdésed van vele kapcsolatban, akkor kérlek hívj, vagy küldj egy e-mailt! Emőke +3620/5445944; info@amobafotel.hu

Leírás

Ez a legújabb babzsákfotel modellünk. Különlegessége, hogy kiszálláskor támaszkodni lehet a karfáin, ezért könnyedén, elegánsan fel tudsz belőle állni.

Méretét tekintve a legnagyobb foteljeink egyike, ezért kicsit több, mint 1 m2 helyet készíts neki a szobádban. Ha 180 cm magas vagy, netán valamivel több, akkor is megtámasztja a fejedet, és persze végig az egész hátadat, oldaladat, karjaidat. Karfái nem emelkednek ki túlzottan, ezért nem akadályoznak semmilyen tevékenységben. Simán tudsz laptopozni benne, sőt sokkal kényelmesebben, mint bárhol. Hiszen a karodat is puhán támasztják a karfák.

Ez a babzsákfotel modell is dönthető, így valószínűleg nem fogod megúszni, hogy elaludj benne. Ám, ha extra kényelmes pihenőhelyet szeretnél kialakítani magadnak, akkor válassz hozzá egy lábtartót is! Nem fogod megbánni. Ülve is szenzációs feltenni a lábadat egy babzsák puffra, de fekvő helyzetben egyenesen elengedhetetlen.

Egy kisebb, és egy extra magas embereknek való változat is létezik ebből a modellből. Relax max M, XXL.

További információk

Méretek 100 × 95 × 120 cm
Huzat anyaga

Szabadalom

Szerkezeti oltalom védi