Kis summo babzsákfotel Pan babzsák puffal (terrakotta-narancs)

116100 Ft 106000 Ft

1 készleten

Ha nagy, babzsákfotelt szeretnél, de még sincs korlátlan helyed, akkor a Kis summo lehet számodra az ideális. Kb. 175 cm magasságig teljesen megölel, megtámasztja végig a hátad, karod és a fejed is.

Huzat anyaga: bútorszövet
Szélesség: 95 cm
Magasság: 120 cm
Mélység: 85 cm

Ha kinéztél valamit, amit szeretnél megvenni, de kérdésed van vele kapcsolatban, akkor kérlek hívj, vagy küldj egy e-mailt! Emőke +3620/5445944; info@amobafotel.hu

Leírás

A Kis summo, mint a nevéből is kiderül, a Summo kisebb tesója, de az élet úgy hozta, hogy teljesen önállósította magát. Az egyik legnépszerűbb babzsákfotel modellünkké vált. Alapvetően női méretnek szántam, de olyan hosszú az ülőfelülete, hogy vékonyabb, nem túl magas férfiak is szívesen választják. Főleg, ha kevés a hely a szobában, és számít 10 cm különbség is. Maga a fotel 1 m2 helyet igényel.

Kb. 175 cm magasságig teljesen megölel, megtámasztja végig a hátad, karod és a fejed is.

Ez a babzsákfotel modellünk is dönthető, mint az összes többi, és ilyenkor, mikor félig már fekszel, kihagyhatatlan, hogy a lábad is feltedd valamire. Így lesz tökéletes az ellazulás.

Úgyhogy válassz hozzá egy lábtartó babzsák puffot is, ha valóban kényeztetni szeretnéd magad! És így egy kicsit több helyet tervezz neki! A Pan, a Maxi, vagy a Maxi lux babzsák puffok valóak hozzá.

További információk

Méretek 85 × 95 × 120 cm
Huzat anyaga

Szabadalom

Saját tervezés

Go to Top