Kis summo max babzsákfotel (okkersárga-pink)

94800 Ft 88000 Ft

1 készleten

Ha olyan babzsákfotelt szeretnél, amiből könnyű a kiszállás, de nincs korlátlan helyed, akkor a Kis summo max lehet számodra az ideális. Kb. 175 cm magasságig teljesen megölel, megtámasztja végig a hátad, karod és a fejed is.

Huzat anyaga: bútorszövet
Szélesség: 95 cm
Magasság: 120 cm
Mélység: 85 cm

Ha kinéztél valamit, amit szeretnél megvenni, de kérdésed van vele kapcsolatban, akkor kérlek hívj, vagy küldj egy e-mailt! Emőke +3620/5445944; info@amobafotel.hu

Leírás

A Kis summo max babzsákfotel, a Kis summo karfás változata. Mondhatnád így ránézésre, hogy hiszen teljesen egyformák, és igazad is van. A Kis summonak is ugyanolyan karfái alakulnak ki beleüléskor, viszont azon nem tudsz támaszkodni, mikor felállsz belőle. A max-ot jelentő karfákon viszont igen. Más ugyanis a szerkezetük, és ez kívülről láthatatlan.

Alapvetően női méretnek szántam, de olyan hosszú az ülőfelülete, hogy vékonyabb, nem túl magas férfiak is szívesen választják. Főleg, ha kevés a hely a szobában, és számít 10 cm különbség is. Maga a fotel 1 m2 helyet igényel.

Vékony, vagy normál méretű embereknek javaslom, aki ennél termetesebb, az a 10 cm-el szélesebb, Solo max babzsákfotelt válassza!

Kb. 175 cm magasságig teljesen megölel, megtámasztja végig a hátad és a fejed is. Nem beszélve arról, hogy könnyedén ki tudsz szállni belőle.

Vékony kismamáknak is javaslom szoptatósfotelnek, de csak 2. helyen, abban az estben, ha nem fér el a Solo max a szobában.

Ez a babzsákfotel modellünk is dönthető, mint az összes többi, és ilyenkor, mikor félig már fekszel, kihagyhatatlan, hogy a lábad is feltedd valamire. Így lesz tökéletes az ellazulás.

Úgyhogy válassz hozzá egy lábtartó babzsák puffot is, ha valóban kényeztetni szeretnéd magad! És így egy kicsit több helyet tervezz neki! A Pan, a Maxi, vagy a Maxi lux babzsák puffok valóak hozzá.

További információk

Méretek 85 × 95 × 120 cm
Huzat anyaga

Szabadalom

Szerkezeti oltalom védi

Go to Top