Amőba iker szoptatós párna áthidalóval (rózsaszín elefántos)

26900 Ft 25000 Ft

1 készleten

Iker babák egyidejű szoptatásához kifejlesztett, speciális szoptatós párna

Huzat anyaga: pamut karton
Szélesség: 200 cm
Magasság: 10 cm
Mélység: 40 cm

Ha kinéztél valamit, amit szeretnél megvenni, de kérdésed van vele kapcsolatban, akkor kérlek hívj, vagy küldj egy e-mailt! Emőke +3620/5445944; info@amobafotel.hu

Leírás

Két baba egyidejű szoptatására fejlesztettem ki. A szoptatóspárna kifli alakú formája és alakíthatósága lehetővé teszi, hogy a két baba teste ideálisan alá legyen támasztva, és közel kerülhessen az anya testéhez. Az iker párna belseje két külön párnából áll, így a babák nem befolyásolják mozgásukkal egymást, és egymás párnájának tömörségét. Ha már a babák nem szopnak, két kisebb párnává alakíthatod az eddigi 2 méteres iker szoptatóspárnát. Ehhez a csomagban két kispárna huzat is található.
Célszerű beszerezned jóval a szülés előtt, mert fekvéshez, alváshoz nagy segítség lehet. Oldalt fekvéskor a két lábad közé, vagy a hasad alátámasztására, derekad kitámasztására használhatod. Ehhez a funkcióhoz új fejlesztésként, egy áthidaló pántot is kapsz a párnádhoz. Ezzel a párnát méretre tudod állítani, és rögzíteni tudod azt a hézagot, ami pont ideális számodra. Így, mikor befekszel a párna szárai közé, az stabilan megtartja a hátadat, hasadat. Nem fog elmászni mellőled a párna, hiába fészkelődsz.
A párna végeit összekötve kis fészket formálhatsz belőle, amelyben masszírozhatod a babádat.
Ágyban való szoptatáshoz még kiegészítőként a hátad mögé javaslom az Optimus, vagy Maximus hátpárnáinkat.
Amennyiben úgy döntesz, hogy mégsem egyszerre szoptatod a babákat a kanapén, vagy az ágyban, akkor figyelmedbe ajánlom az Amőba Solo max szoptatósfotelt, és a Baby lux babzsák puffot.

További információk

Méretek 200 × 40 × 10 cm
Huzat anyaga

Szabadalom

Saját tervezés

Go to Top